Descrierea proiectului la care așteptăm să te cunoaștem

Student. Fără bani în buzunar. Cu vise mărețe.

Cuvintele de mai sus descriu viața majoritarilor studenți din România. Viitorilor antreprenori li se spune că pot visa, dar cu ce bani? Cum îmi încep eu afacerea? Cum îmi pot gestiona toți banii? Cum pot obține fonduri? Cum îmi voi vinde produsul?

INVEST își propune să le răspundă studenților la toate aceste întrebări.

De la "oameni mari", ne propunem să creem un cadru în care 6 sesiuni de educație financiară pot fi livrate către "oamenii mici".

Participanții vor avea șansa să-și vadă visele, aproape, devenite realitate, întrucât proiectul vizează o tabără de 4 zile la București, unde tinerii vor vizita companii multinaționale și vor participa la diverse team building-uri și training-uri.

Știm că în lumea reală, bancnotele poartă cifre pe ele, însă INVEST își propune să le echivaleze cu cele din lumea studenților. Bancnota lor? Visurile.

Deadline înscrieri:

10 Septembrie 2018 / TBA

Ediția proiectului:

Prima ediție

Categoria proiectului:

Educație financiară și antreprenorială

Target participanți:

50 studenți

Perioada de desfășurare:

6 Octombrie - 28 Octombrie

Categoria de vârstă:

18 - 24 ani

Locația de desfăsurare:

Galați & București

Coordonator:

Eduard Ștefan Bulai

Câteva cuvinte de la coordonatorul proiectului

Eduard Stefan-Bulai

Coordonator INVEST

Consider că trăim într-o lume în care nu știm să ne gestionăm resursele de care dispunem, însă avem obiective, dorințe și pretenții prea mari, de cele mai multe ori nerealiste. Indiferent de vârsta sau ocupația pe care o avem, cred cu tărie că aplicarea unor informații despre educația financiară venite de la profesioniști ar ajuta beneficiarii atât în plan profesional, cât și în plan personal. Dacă vom închide ochii la realitatea din jurul nostru și nu vom încerca să evoluăm, să ne dezvoltăm și să aducem un impact în comunitate, nimic din ceea ce ne-am dori să fie altfel nu se va schimba. Îmi doresc ca acest proiect să aducă cu adevărat un impact și să aibă un grad ridicat de utilitate.